Logo Christiaan M. Bijl

Contact


Voor het inwinnen van informatie en voor het maken van een afspraak voor een consult, kan rechtstreeks telefonisch contact met mij opgenomen worden (070 3201136). Indien ik in gesprek ben met een cliënt of niet aanwezig, spreek dan je naam en telefoonnummer in op mijn antwoord-apparaat. Ik bel altijd zo snel mogelijk terug.
Geef je de voorkeur aan contact per e-mail? Geheel onderaan deze pagina is daarvoor een mogelijkheid.

Omdat mijn therapie kortdurend is en ik efficiënt werk, heb ik geen wachtlijst. Evenmin heb ik een wachtkamer; contact met andere cliënten vindt niet plaats. Iedere cliënt wordt op het afgesproken tijdstip direct geholpen.

► Foto boven gemaakt door Gerhard Gellinger 
► Foto hieronder gemaakt door Josien Sneek

Mijn praktijk (aan huis) staat ingeschreven bij de
- Kamer van Koophandel Den Haag (inschrijfnummer 27162293) en bij de
- Belastingdienst (Btw-id NL001231938B22) en is zowel voor psychologische hulpverlening als voor coaching vrijgesteld van het in rekening brengen van omzetbelasting.
De praktijk bevindt zich in het appartementencomplex RaadhuisStaete, liggend tegenover het Servicecentrum van de gemeente Leidschendam-Voorburg (in Leidschendam) aan de Johann Sebastian Bachlaan 119.

Parkeren kan achter het complex op het parkeerterrein in de Verzetshelden-straat. De ingang van de praktijk bevindt zich tussen J&Cutz Hair Designers en Clinic Redermal aan de voorzijde van RaadhuisStaete bij ingang B (aanbellen op nummer 119; er is een lift aanwezig).Met het openbaar vervoer is de praktijk bereikbaar met:

  • buslijnen 45 en 46, zowel vanuit de richting Voorburg/Den Haag als vanuit de richting Voorschoten/Leiden (uitstappen bij de halte Damlaan;
    1 à 2 minuten lopen);
  • RET/RandstadRail Metro E (halte station Leidschendam-Voorburg);
  • HTM/RandstadRail Trams 3 en 4 (halte station Leidschendam-Voorburg).

Op het station Leidschendam-Voorburg kan overgestapt worden op buslijnen 45 en 46. Let op: richting Voorschoten/Leiden; uitstappen bij de halte Damlaan
(2 haltes). Vanaf het station Leidschendam-Voorburg is het circa 15 minuten lopen (richting Leidschendam Damlaan via Oosteinde en Voorburgseweg).

Op Google Maps vind je de geografische locatie.

Liever contact per e-mail?
Vul dan hieronder je e-mailadres en je vraag of mededeling in.